jaket iki prapatan jalan mastrip | java php laravel linux mysql sql bootstrap html css query java php laravel linux mysql sql bootstrap html css query: jaket iki prapatan jalan mastrip

java linux php mysql bootstrap sql sping boot linuxmint laravel



Selasa, 22 November 2016

jaket iki prapatan jalan mastrip

Lirik "Jaket Iki<Prapatan Jalan Mastrip>"




Langit mendhung Tumiyung mudhun ngebis udan grimis
Esemmu wis mapagake aku.
Mbok lepas jaketmu njur nglayoni aku
Kangen tak suntak ning rangkulanmu

Prapatan jalan Mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpa ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Grimis soyo deres nganti pada ra ngerteni

Nganggo jaketmu iki udan grimis mbok payungi
Tanda katresnanmu sak tenane aku ngerti.
Nganggo jaketmu iki udan grimis mbok payungi
Mergo jaket iki tresnaki tansoyo ndadi

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

saifiahmada.com adalah blog belajar programming Indonesia, membahas lengkap materi bahasa pemrograman: code HTML, CSS, Bootstrap, Desain, PHP, MySQL, coding Java, Query, SQL, dan dunia linux